Aanpak

Ik werk vanuit bezieling met behulp van bewezen werkzame methodes.

Krijg jij de aandacht die je verdient ?

De coaching wordt voor jou op maat gemaakt.

Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Daarin onderzoeken we of we bij elkaar passen.  Ik kan me voorstellen dat je niet weet of mijn coaching bij jou past. Om hier achter te komen is er juist mijn coffee, cake en coaching aanbod voor 10 euro !   

Mogelijkheden zijn o.a. wandelen en “coaching met een taal erbij”.bij jouw thuis of bij mij thuis .

Hoe kan jouw coaching traject eruit zien ?

Ik pas mijn coaching aan op wat jouw vraag is en waarmee jij  het beste geholpen bent. Het gaat altijd over jezelf en jouw vraag. Jezelf in relatie met…bijv. je familie, je gezin,  je werk,  je buren, je vriend(en) etc.  

Ik help je “op verhaal te komen”. Ik schep daarvoor voorwaarden zodat je dicht bij jezelf kunt blijven. Door in je herinneringen te duiken kun je je opnieuw verbinden met je ervaringen. Je kunt deze verwerken/ er aan werken en er een nieuwe verhouding mee aangaan. Zo krijg je oog voor betekenisvolle details die je eerst was vergeten. Daarwordt groei mogelijk.

Één van de mogelijkheden, die zeer behulpzaam kan zijn als het over jouw familieverhaal gaat , is het maken van een genogram. ....lees meer

Met jouw hulp maken we een genogram.

familie2

Een genogram is een stamboom met meerdere persoonlijke gegevens. Een vel papier en een potlood en een uurtje werk. Het is een kaart met drie of vier generaties en hun onderlinge relaties. Het geeft voor jezelf maar ook voor mij inzicht in de familiestructuur. Wat was je positie in je gezin van herkomst ? Wie geeft aan wie ? Hoe is ’t met loyaliteit ? Wat is het verhaal van je ouders , van je grootouders? Inzicht in je familiegeschiedenis, helpt je meer mens te worden.   

“Een taal erbij”.

Je weet van binnenuit wie je bent. Maar ben je je daar wel bewust van ? Naar wie ben je loyaal ? Met wie heb je strijd (gehad) ? Wat bracht je schade ? Wat/ wie zijn je hulpbronnen. Wat zijn je schatten ? Ontdek wie je ten diepste bent. Een prettige, zeer behulpzame werkwijze bij een veelvoud aan verschillende thema’s en problemen. Klik hier om meer te weten over deze unieke werkwijze.

Extra Dienst : “Walk and Talk”.

wandelen4

Themawandelingen : over : rouw en verlies, familierelaties, persoonlijke gesprekken.Of bijvoorbeeld deze “maak je hoofd leeg en ontdek jezelf” wandeling. Wat is wandelen toch heerlijk !  Als vanzelf werkt de natuur stress en spanningverlagend. Gelukkig is er naast alles tijd voor humor !

Mijn coaching kan jouw het volgende geven :

  • Je krijgt meer grip op je relaties en je persoonlijke issues,waarje beter in je vel komt te zitten..
  • Je krijgt inzicht in jezelf en anderen, dat maakt je leven zinvoller.
  • Je leven is meer in balans.
  • Vermindering van stress en spanningen.
  • Groei van vertrouwen in jezelf.
  • De erkenning dat je er mag zijn.
  • Je wordt niet meer bepaald de relaties met anderen , maar vind daarin je eigen weg.

Naast winst in jezelf, heeft dit positieve gevolgen voor de relatie met je partner, je kind(eren), je werk. Je komt daarook weer aan sociale contacten toe. En de relatie met je ouder(s) is anders dan voorheen.

Klik hier om naar de : “ over mij” pagina te gaan , om te zien of mijn coaching bij jou past. Of ga hier naar mijn contactpagina.