Ervaringen


Vrouw, 50 jr.: “Gesprekken met Gijs geven je een goede kijk op hoe je als mens bent gevormd..De verhelderende sessies en het luisterende oor van Gijs scheppen duidelijkheid, die je kan gebruiken om te komen waar je wilt”.

Vrouw 61 jr : “Wanneer je jezelf beter wilt leren begrijpen, dus inzicht wilt hebben in je eigen leven en geschiedenis, zoek je daar serieuze begeleiding bij. Bij Gijs vond ik een luisterend en analyserend oor, maar vooral een warm voelend en oprecht mens, die mij niet als alwetende hulpverlener tegemoet trad.”

Vrouw 29 jr: “Ik kwam steeds meer met mijzelf in de knoop, op een of andere manier heeft Gijs daar een neus voor. In het begin was ik nog wel wat terughoudend, vooral omdat ik bang was dat hij net als een ieder ander waar ik mee heb gesproken steeds hun eigen mening over mij en over wat ik doen moest belangrijker vonden dan om naar mij te luisteren. Echter in het eerste gesprek kwam ik er al gauw achter dat hij juist naar je luistert en je laat uitspreken, voordat hij met een raad komt waar je ook wat mee kunt. Soms werken dingen niet voor mij maar daar kijken we dan naar en dan komt hij met een andere oplossing waar ik wel wat mee kan doen. Door de gesprekken met Gijs ben ik erachter gekomen wat mijn blokkades zijn en waar ik nu druk mee bezig ben om deze op te lossen. Hij is voor mij een luisterend oor waar ik veel aan heb, zonder gelijk met een oordeel klaar te staan.” 

Vrouw 58 jr : ” Ik heb je coaching ervaren als via nieuwe invalshoeken mijn issues aan te vliegen. Door je transparantie en openheid ben ik opener, liefdevoller en niet veroordelend naar mijn medemens geworden. “

Vrouw 29 jaar : “Vorig jaar heb ik een traject gevolgd bij Coach Gijs. Vrij spontaan kwam ik zijn contactgegevens in de krant tegen en ik ben maar gewoon contact gaan opnemen. Ik werd direct ontzettend warm en gemoedelijk ontvangen en we besloten na een telefoongesprek om elkaar eens te ontmoeten. Ik kreeg na de eerste sessie, waarin we samen een plan maakten, de tijd om rustig na te denken of ik het echt wilde. Ontzettend fijn om deze ruimte te krijgen! Ik ben ervoor gegaan en ben tot op de dag van vandaag dankbaar. Ik heb er namelijk heel veel aan gehad. Coach Gijs luistert naar je, is empathisch maar ook professioneel. Hij beheerst zijn kennis en met deze kennis heeft hij me geholpen met het vinden van oplossingen. Daardoor sta ik nu heel anders in het leven en voel ik me een stuk beter. Ook is de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. Dank je wel voor je hulp, toewijding en stiekem ook voor de gezelligheid tussendoor.”