voor wie

Zijn er “persoonlijke issues”die jouw welzijn en zelfontplooiing in de weg zitten?

En wil je daarom nu stappen ondernemen omdat je zelfrespect, je welzijn  op het spel staat?

En zoek je nu hulp die bij je past ? Ik stel geen hokjes of diagnoses, maar jou centraal. Ik geef je inzicht in je eigen patronen en relaties. Ik werk vanuit bezieling met behulp van bewezen werkzame methodes.

Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Daarin onderzoeken we of we bij elkaar passen. Ik kan me voorstellen dat je niet weet of mijn coaching bij jou past. Om hier achter te komen is er juist mijn coffee, cake en coaching aanbod voor 10 euro !
Mogelijkheden zijn o.a. wandelen en coaching met een taal erbij”.
Ik vertel je niet hoe jij het doen moet, maar ik help je aan jezelf te werken”. Ik maak daarbij gebruik van een prettige, zeer doeltreffende werkwijze.

Wat  zijn “ persoonlijk issues” ?

Dit zijn vragen, problemen en verlangens , die met jezelf te maken hebben.  En (niet altijd bewust) met de relatie met een ander of anderen te maken hebben. Deze vragen kunnen heel verschillend  van aard zijn. Zoals :

 

  • Het “loopt niet” in de relatie met….  iedere keer loop ik weer tegen hetzelfde probleem aan.  
  • Ik zit in een loyaliteitsconflict daar wil ik wat mee.
  • Ik heb moeite met het bepalen van mijn grenzen.
  • Ik loop vast in mijn eigen denkpatronen. 
  • Ik heb last van een laag zelfbeeld. Ik heb weinig zelfvertrouwen. 
  • Ik wil de “waarom”- vraag helder hebben. Waarom is het zo gegaan als het gegaan is ? Waarom gaat het zo ? Ik wil “op verhaal komen”.
  • Heb je nu zelf een gezin ? En/ of ben je zo’n duizendpoot die alle ballen tegelijk in de lucht wil houden. Zorg je voor iedereen ? Je moet immers perfect zijn. (of niet ?) Wat gaat er mis ?
  • Ik heb altijd veel gegeven/ geef veel als kind aan mijn ouders. Ik heb daarin niet de erkenning gekregen waar ik zo naar verlang. Ik ben daarin tekort gekomen. Wat ik nu ook probeer, de wond wil niet dicht.
  • Heb je je eigen emoties opzij gezet, en je overlevingsmechanismes aangezet ? Kom je nu tot ontdekking, dat je altijd hebt overleeft ? En kom je nu tot ontdekking dat je iets mist ? 
  • Het botst tussen mij en mijn  (schoon) vader/ /broer/moeder/vriend/ op mijn werk, etc. hoe komt dat ? Hoe ga ik daar mee om ? Ik ben relatiegericht, open en sta in contact met mijn emoties, Mijn kracht hierin maken me ook gevoelig waar het niet loopt in relaties. …

Gaat het ten koste van jezelf, je relatie, je werk, je kind(eren)? Wringt de relatie met je ouder(s) ( nu opa en oma ?) ? Wil je het anders doen dan vroeger en twijfel je nu over hoe je verder wilt ? 

Gun jezelf vrijheid. Ontdek je sterke kanten !

 Ga hier naar mijn contactpagina.

Scroll naar top