maak-je-hoofd-leeg-en-ontdek-jezelf-wandeling

Wandelcoaching

“Maak je hoofd leeg en ontdek jezelf wandeling.”

Een frisse wandeling om te ontdekken waar je staat in je relaties met anderen en jezelf. Leef en word niet langer geleefd !

Zit jij met jezelf in de knoop of gewoon ergens mee?  En weet je niet hoe je met jouw vraag/probleem/ verlangen verder wilt ?

.Een wandeling….met als doel op weg te gaan met jouw verhaal. En aan de slag gaan met jouw persoonlijke vragen die JOUW groei in de weg staan. 

Wandelen is gezond. Het werkt van zichzelf al stress en spanning verlagend. Het is ideaal om te sparren over onderwerpen als werk, relaties, toekomst, je dromen enz.  Maar ook over thema’s als rouw en verlies , familierelaties, en persoonlijke gesprekken. En er zo grip op te krijgen. Veel mensen lopen vaak dezelfde route. Zo is het ook vaak met ons denken en ons voelen.

Wat zou er gebeuren als je dezelfde route in omgekeerde richting loopt ? Zie je dan ook andere dingen ? En kijk je dan niet anders tegen de dingen aan ?

Met mijn coaching doe ik hetzelfde. De omgekeerde route lopen betekent dat ik je help los van jezelf te komen. Je kijkt anders tegen het bekende pad aan. Je komt los van denkpatronen waarin je vastloopt.

De beek loopt plotseling stroom afwaarts. Hoe lekker is het om met het water mee te bewegen ? In plaats van er tegen in te zwemmen ? Je leven weer laten stromen. Ik heb daar een blog over geschreven. ( klik hier) . Je vaste pad durven te verlaten. Op avontuur te gaan en jezelf te (her)ontdekken.

Hoe prettig kan het zijn om met iemand te zijn, die echt naar je luistert. Je net die vragen stelt die in je onbewuste leven. Aandacht heeft voor jouw verhaal.

Er zijn zo van die dingen waar je over kunt piekeren maar in je eentje niet verder mee komt. Je voelt je er door belast, tegelijk kan het lastig zijn dit met mensen die heel dicht bij je staan, te delen. Onderweg maak ik graag gebruik (aan een picknicktafel)  van “Een taal erbij”. 

Wat als …

• Je de kracht in jezelf leert ontdekken ?
• Inzicht krijgt in jezelf, je vragen/ probleem en je relaties ?
• Vertrouwen in jezelf krijgt waardoor je weet hoe je verder wilt ?
• Erkenning krijgt voor wie je bent en mag zijn ?
• Een gezonde balans vindt tussen geven aan/ zorgen voor een ander en zorgen voor jezelf ?
• je niet (meer) wordt bepaald door de relaties met anderen, maar daarin je eigen weg vind ?
• De chaos in je hoofd vermindert ?
• Je weer voelt wat leven is ? 

Zou dat niet grandioos zijn ?

Je kunt mijn navigatie gebruiken om te ontdekken : Wie je bent, Waar je bent en Waar je naar toe wilt. Als je niet je bekende route wilt blijven lopen, maar je eigen weg wilt gaan. Uit ervaring weet ik hoe lekker dat is. Als vanzelf werkt de natuur stress en spanningverlagend. Gelukkig is er naast alles tijd voor humor !

Hoe ziet deze frisse wandeling er uit ?

We hebben eerst een kennismakingsgesprek. Daarin kijken we of we bij elkaar passen. Natuurlijk kun je ook eerst gebruik maken van mijn coffee, cake en coaching aanbod. 
• De wandeling is in de omgeving van Hoogeveen en duurt ongeveer anderhalf uur.
• Je maakt kennis met de contextuele methode. “De taal erbij” is een opstelling m.b.v. duplopoppetjes waarin we jouw vraag neerzetten en uitwerken. Dat is geen kinderachtig gedoe.
• Ik bied je geen therapie in de gewone zin van het woord. Sparren en coaching is wat ik doe. We zijn maar gewoon mensen.
• Wellicht is één keer wandelen en coaching te weinig voor je. Daarom krijg je 4-5 dagen bedenktijd of je nog meer coaching van mij wilt of niet. Een eenvoudig berichtje is dan voldoende.

Wat kost deze wandeling ?

Deze wandeling kost 75,-€ 

 

Gun het jezelf. Je bent het waard ! Coach Gijs.

Bel me of mail me. Ga hier naar mijn contactpagina.